Даниел Златков остана без съперник за гала вечерта по смесени бойни изкуства "Spartacus Fighting Championship 6". След като снощи стана ясно, че Атанас Михайлов няма да се бие с бившия футболист, сега и Ивайло Захариев също се е отказа от сблъсъка. 

Актьорът разкри, че при днешната си тренировка се е контузил. 

По програма срещата трябваше да се проведе тази вечер. 

Ето какво написа Ивайло Захариев в профила си в социалната мрежа Фейсбук: 

"За да няма спекулации:

Като сериозен професионалист трябваше току-що да взема трудно решение. Участието ми в ММА мач не е самоцел. Харесвам ММА и това е мъжки спорт, в който не може да се правят компромиси. След като ме поканиха снощи да заместя Наско, приех с радост и веднага отидох на тренировка, на сутринта пак.

Преди около час се контузих и не мога да си позволя да действам безразсъдно. Като професионалист смятам, че в спорта няма място за излишен риск и безразсъдни действия. Отказването ми от мача е уважение към противника, спорта и професионализма. Имаше възможност да се договорим, което аз не мога и няма да приема. Ще намеря начин да се насладя на стойностна битка скоро и ще се подготвя за нея подобаващо. Дотогава моето място е в театъра. Предстоят ми представления в страната, Испания и Щатите, за които трябва да се възстановя".

Даниел Златков ще се бие с Ивайло Захариев

Промяна в последния момент! Дани Златков излиза на ринга срещу актьор от "Под прикритие"

Оказа се, че Атанас Михайлов е болен