Атанас Божилов се изправи срещу беларуската кикбокс звезда Макс Сподаренко в битка от основната бойна карта на SENSHI 2.

Капитанът на националния ни отбор по кикбокс срещна на ринга добре познатия на феновете на кикбокса Сподаренко, който е европейски шампион, носител на световна и европейска купа, както и 7-кратен шампион на Беларус.

Световен шампион по муай тай от Варна излиза срещу бразилски боец на SENSHI 2

Световен шампион по муай тай от Варна излиза срещу бразилски боец на SENSHI 2

През 2014 г. варненският боец стана европейски шампион по кикбокс във всички рингови стилове

Сподаренко е носител и на отличието за най-добър европейски боец в стил К-1 за 2018 г.

SENSHI 2: Деян Топалски ще се бие за Европейската титла на WAKO PRO в "Арена Армеец"!

SENSHI 2: Деян Топалски ще се бие за Европейската титла на WAKO PRO в "Арена Армеец"!

11-кратният републикански шампион по кикбокс и ММА се завръща на ринга

Първият рунд бе по-скоро разучаващ и за двамата. Те дебнеха опонента си за грешки и рядко пласираха продължителни серии.

Втората част беше също толкова оспорвана, като и двамата бойци изчакваха неточност в представянето на съперника си. При последната размяна Божилов понесе неприятен удар в лявата част от лицето си.

Третият рунд беше една идея по-добър за Божилов, като капитанът на националния ни отбор пласира редица серии от удари в тялото на съперника си, който обаче оставаше все така настоятелен в действията си на ринга.

Лявото кроше на Атанас заработи на високи обороти в четвъртия рунд, като Макс определено бе разклатен след две подобни изпълнения на Божилов. Публиката подкрепяше мощно българския боец.

Петият рунд беше изцяло в полза на Божилов, който напълно заслужено спечели крайния успех.