Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс за пореден път разкритикува любимия си клуб. Този път той съсредоточи негативизма си основно върху представянето на Ромелу Лукаку и Алексис Санчес.

"Лукаку? Не смятам, че играта му извън наказателното поле е достатъчно добра. Не съм сигурен дали той работи достатъчно усърдно, но той е все още млад човек, който се е справил добре и е отбелязал много голове. Той е бърз и силен, но е един от многото играчи на Юнайтед, които изглеждат сякаш им липсва увереност.

Не мисля, че той осъзнава колко добър може да бъде, но се нуждае от помощ, защото кой друг може да играе като централен нападател в Юнайтед в момента? Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал изглеждат като крила.

Манчестър Юнайтед отхвърли офертата на принца на Саудитска Арабия Мохамад бин Салман

Юнайтед отхвърли офертата на принца на Саудитска Арабия

Фамилия Глейзър оценява клуба на 4 милиарда паунда

Знам, че Санчес има качества и е добър играч, но никога не съм го виждал като футболист на Манчестър Юнайтед. Виждах го като малко егоистичен, някой, който понякога играеше за себе си. Не смятах, че беше играч, от който се нуждаем, особено за тези пари.

Как бихме могли да се отървем от него сега, след като взима такава заплата? Сякаш беше купен само за да не го вземат Манчестър Сити", заяви пред ESPN Скоулс.

Босовете на Манчестър Юнайтед решиха за Марсиал и Шоу

Босовете на Юнайтед решиха за Марсиал и Шоу

По-сложна е ситуацията с вратаря Давид де Хеа