Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов смята, че след трансфера на Кристиано Роналдо атмосферата в отбора може да се влоши.

"Два мача, три гола след завръщането на Роналдо. Не съм изненадан, че той веднага започна да влияе на играта на Юнайтед. С напредването на сезона Роналдо ще се подобрява. Не можете да спорите с бомбардировъчните му умения, с аурата, която внася в екипа. Феновете го поздравиха добре миналата събота и той им се отплати с два добри гола.

Ще бъде интересно да се види как Оле прави другите играчи в отбора щастливи. Той ще трябва да реши как да използва Кавани и Марсиал. В такива моменти става трудно да се работи с отбор, в който има много талантливи играчи, защото играчите ще имат трудно чувство.

Пол Погба пред завръщане при "старата си любов" Ювентус

Пол Погба пред завръщане при "старата си любов" Ювентус

Мино Райола с разкритие

Кавани вероятно е нещастен. Той имаше страхотен първи сезон в Манчестър Юнайтед, а сега не е толкова важен и дори загуби фланелката си със седмия номер. Надявам се Оле да проведе честен разговор с Кавани, в който той разказа на играча за плановете си.

Футболист в такава ситуация разбира, че задачата на треньора е да избере най-силния състав, но винаги иска да играе. Когато не сте избрани, се разстройвате", каза Бербатов.