Вратарят на Лудогорец - Владислав Стоянов, даде интервю пред сайта на клуба, в което говори за контузията си и случващото се в Разград.

"Лекарите не са ми дали срокове за връщане в игра. Случаят ми е специфичен. Ще бъде доста добре за мен, ако през пролетта на 2018 година започна тренировки. Стисках палци на отбора пред телевизора. Не е приятно за един футболист да стои отстрани и да наблюдава своите съотборници. Надявах се Лудогорец да влезе в Шампионската лига, но и участие в групите на Лига Европа е голям успех", заяви вратарят.

"Първото ни участие в Лига Европа през 2014 година бе доста по-различно. Съперниците ни подцениха, дори минавахме за аутсайдер в групата, но видяхте какво се получи. Завършихме първи, без загуба, докато сега е друго. В Европа вече знаят за Лудогорец. Участвахме два пъти в Шампионската лига. Ще бъде много по-трудно. Истанбул Башакшехир, Хофенхайм и Брага са класни тимове. В групата няма изявен фаворит. Съперниците ни са корави отбори, добре подготвени тактически", добави Стоянов.

Владо Стоянов вече раздвижва крака си

Владо Стоянов вече раздвижва крака си

Вратарят се очаква да се върне в игра по време на зимната подготовка