Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков говори пред "Нова телезивия" за завръщането на футбола след пандемията от коронавирус. 

"Теренът е нашата територия. Чувстваме се добре. Започвам деветата си година в Лудогорец. Имам осем титли и се надявам да станат девет. Липсваше ни футбола. Беше ни трудно по време на пандемията. Но вече мислим само напред. Извлякох позитиви от тази лоша ситуация. Всичко е зад гърба ни", заяви Дяков.

"Първите наченки за коронавируса бяха преди гостуването на Интер. Гледах малко надменно на нещата, защото се взеха строги мерки. Но клубът взе адекватни и всичко беше наред. В началото почивката ми дойде добре, защото имах време със семейството си. Никога не сме прекарвали близо 40 дни заедно. Ходиш по лагери и като почнат мачовете, непрекъснато те няма. Не сме имали толкова време със семейството. Лошото е, че беше по лош повод", добави още той.

"Не можеш да делиш хората по цвят. Никога не сме имали такива проблеми в отбора. Всеки има сърце и душа. Радвам се, че има такива момчета в Лудогроец. Има шеги, но не сме минавали границата", каза капитанът на разградчани.

"Никога не съм се отчайвал. Позитивен човек съм. Пандемията показа на хората, които забравиха ценностите си. Богат си, ако имаш здраво семейство, родители и приятели. Да, много богат човек съм. Има неща, които ми се въртят в главата, но не гледам към бъдещето. Не ми писва да играя. От това поколение сме, което играе от любов към футбола, а не да гледаме каква прическа, татуировка или кола имаме", каза Дяков.

Владислав Стоянов от Лудогорец си постави сериозна цел

Владислав Стоянов от Лудогорец си постави сериозна цел

"Ще надмина рекорда на Георги Петков"