Наставникът на Лудогорец - Стойчо Стоев говори пред медиите, след като "орлите" надвиха Надежда (Доброславци) с 12:1 в първата си лятна контрола. Специалистът призна, че разградчани се нуждаят от още нови попълнения.

"Това си беше учебна игра. Исках просто да видя в какво физическо състояние са най-вече, ясно ми е, че след пет дни няма как да са на добро спортно-техническо ниво. При повечето е имало едно добро физическо натоварване. Тичането при нас не е типичното тичане, което уморява футболистите до втръсване. Предполагам, че при повечето български треньори е така. Комбинираме тичането с игрови упражнения, вкарахме и тактически елементи, има разнообразие. Това е шестият ден от подготовката".

"Определено искаме да развиваме фланговите атаки, тъй като имахме слабост в това отношение през пролетта. Стремим се да коригираме и бързината при изнасянето на топката от защита, което все още не ни се получава. Доста работа свършихме със скаутското звено - харесахме дадени футболисти, които се надявам да се развият като трансфери. Все още не мога да ви кажа нито позиции, нито имена. Имаме нужда и се надявам да се случи", заяви Стоев след срещата.

Георги Домусчиев: Пари за грозен футбол няма да даваме

Георги Домусчиев: Пари за грозен футбол няма да даваме

"Искаме Лудогорец да играе футбол, който се харесва на феновете, още утре ще имаме нов футболист"