Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев говори пред клубната телевизия на "орлите". Специалистът обяви, че всички в лагера на разградчани мислят за предстоящия двубой с Берое, а не за задаващите се два решителни сблъсъка с ЦСКА.

Пламен Илиев: И аз не разбрах как се стигна до тази травма

Пламен Илиев: И аз не разбрах как се стигна до тази травма

"Лудогорец го очакват тежки мачове срещу Берое и ЦСКА"

"Всички са здрави. Някъде има лека умора. Някои изиграха по два мача. Пътуваха. Но всичко е в рамките на нормалното. Най-важното е, че момчетата са здрави. Общо взето гледах българския национален отбор. Срещу Косово Недялков се справи на едно добро ниво. Гледах и двубоя на румънците срещу Швеция. Драгош и Кешеру се представиха отлично. Кешеру даде острота на атаката. Не случайно вкара и гол".

"Мисля, че е готов отбора за мача с Берое. Две седмици тренирахме без някои футболисти, но всички се стараха много. В днешната тренировка участие взеха и националите. Изводът, който си правя след това, което видях, е, че отборът е на добро ниво. Естествено. Нормално е да съм наясно. Всички отбори от българското първенство се познаваме доста добре. Трудно бихме се изненадали. За мен е по-важно какво ще покаже нашият отбор с потенциала, който има".

"Фокусът е насочен към предстоящия мач с Берое. Естествено, имам яснота около мачовете с ЦСКА. Но пак казвам, че основните ни насоки са предимно към мача с Берое.

Ренан: По време на война, никога не спирайте да се биете

Ренан: По време на война, никога не спирайте да се биете

Бразилецът с интересен пост в социалните мрежи