Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви пред клубната телевизия, че "орлите" отиват в София, за да победят Левски в предстоящия двубой помежду им в Първа лига. 

Сблъсъкът е в неделя от 19:00 часа на националния стадион "Васил Левски", вместо на "Виваком Арена - Георги Аспарухов", където трябваше да се играе. Смяната е по желание на "синия" клуб.

Сектор "Б" отказа хореографията за Левски - Лудогорец

Сектор "Б" отказа хореографията за Левски - Лудогорец

Вижте съобщението на ултрасите на "сините"

Г-н Стоев, предстои третият мач с Левски през този сезон. В състояние ли е Лудогорец да повтори силната си игра от гостуването на "Георги Аспарухов" през март?

- Отиваме в София с идеята и целта е да се представим на ниво. Представянето на ниво означава да победим. Няма да бъде лесно, но това ни е идеята. Надявам се тя да се осъществи.

По-различен ли ще бъде неделният мач от предишния срещу този съперник?

- Със сигурност. Няма мачове, които се препокриват. Винаги има нещо различно. Надявам се ние да се представим на едно добро ниво, което да ни позволи да се поздравим с успех.

Наясно ли сте със състоянието на Левски в момента?

- Нормално е да съм наясно. Но предпочитам са се фокусирам върху нашия отбор. Левски си има ръководство и треньори, които да се занимават с тях.

Лудогорец вдигна на крака Пламен Илиев

Лудогорец вдигна на крака Пламен Илиев

Вратарят ще попадне в групата за двубоя с Левски

С оглед последните резултати в първата шестица на Първа лига колко важен се явява изходът от двубоя срещу Левски за Лудогорец?

- Всеки мач е важен. Няма маловажни мачове в тези плейофи. Но винаги следващата среща е най-важна.

В какво кадрово състояние се намира тимът в навечерието на срещата на "Васил Левски"? Всички ли са здрави?

- Не. Всички са здрави. Тренират нормално. С настроение. Надявам се в неделя нещата да се получат.

В последните три двубоя Лудогорец не отбеляза гол, въпреки че създаде много положения. Взел ли сте мерки това да се промени?

- Разбира се. Не съм го изключил от съзнанието си. През седмицата работихме много в последната фаза - първоначално създаване и впоследствие реализиране на головите ситуации. Убеден съм, че футболистите независимо с какви функции са в даден момент ще реализират създадените положения.

Кой ще бъде решаващият фактор в борбата за титлата?

- За нас всеки мач е важен. И трябва да вземаме максимума точки. Преследвачите са близо до Лудогорец и всяка загубена точка води до допълнително напрежение. Това в никакъв случай не би ни харесало. Надявам се да не се получи.

Нуно Томаш: Лудогорец трябва да сбърка само веднъж и ЦСКА може да стигне до първото място

Нуно Томаш: Лудогорец трябва да сбърка само веднъж и ЦСКА може да стигне до първото място

"Уверени сме в себе си"