Помощник-треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев, говори преди утрешното гостуване на Мидтиланд от Лига Европа. 

"Дамбраускас не се чувства добре, до края на деня ще имаме повече информация. Ако всичко е наред, утре може да се присъедини към отбора", призна Генчев.

"Футболистите се интересуват, питат. Нормално е да се отрази. Дано да е допълнителна мотивация, за да се справят в тежката ситуация."

"През тази година, който и да влезе да играе, защитава мястото си. Надявам се отсъствието на някои футболисти да не се отрази и в утрешния мач."

"Надяваме се да играем добър футбол и да направим добър мач. Победата е цел за всеки мач и утрешната среща не е изключение."

"Мидтиланд продадоха доста футболисти, но начинът им на игра - агресивен футбол с повече единоборства между здрави футболисти, е запазен. Типично за скандинавските отбори, залагат на физически здрави футболисти. Ние извадихме поуките си от Малмьо, така че надявам се да покажем и на практика, че се учим от грешките си", допълни Генчев.

"Силите са изравнени. Всеки може да победи всеки. Няма изявен фаворит, което е добре за нас. Ще се борим за първото място, дано да успеем да го спечелим", завърши Генчев.

Доминик Янков: Подготвени сме да спечелим

Доминик Янков: Подготвени сме да спечелим

"Готови сме"