Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа очаква оспорван сезон в шампионата, защото всички отбори представляват сериозна конкуренция за българския футболен шампион.

Словенецът смята, че липсата на трансферна активност от страна на "орлите" през лятото няма да повлияе на представянията на отбора.

"Не взехме нови играчи през юни, но привлякохме няколко през януари. Подготвяхме ги през тези 5-6 месеца за новия сезон. Те ще ни бъдат полезни в момента, а Антон Недялков се връща от контузия", сподели Шимунджа в интервю за БНТ.

Шимунджа: Пропуските ни не ме притесняват

Шимунджа: Пропуските ни не ме притесняват

"Играхме срещу доста млад тим, с много кураж в играта си"

Специалистът очаква всички клубове от българския футболен елит да окажат съпротива на разградчани.

"Всички тимове са сериозни конкуренти и играят мотивирано срещу нас. Това ни дава повече амбиция да работим по-усилено през новия сезон", допълни той.

Треньорът разкри откъде черпи мотивация във футбола и как прекарва свободното си време заедно със своето семейство.

"Няма специален треньор, на когото да подражавам. Има един треньор, който оказа влияние върху мен. Мариан Блоудек е от бивша Югославия. Даде ми съвети, които използвам и в момента. Говоря с цялото си семейство за футбол. Приемам съвети от всеки, без значение на каква възраст е. Когато сме заедно не говорим много за футбол, защото по принцип нямаме много време заедно", добави той.