Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори пред медиите преди мача срещу Левски от efbet Лига, който ще се играе утре. Ето какво каза той:

"Откакто съм дошъл тук не мислим за втори и трети мач. Затова най-важния мач е в четвъртък, ние няма да променим това. Труден мач, ще се изправим срещу качествен противник. Това, което очакваме да покаже. Съгласен съм, че ситуацията е по-специфична, защото за 4 дни ще играем два пъти с един и същ противник. Фокусът е в първия мач. Когато анализирам Левски ще бъде трудно да променим анализа за 2-3 дни. Това, което очаквам е, че те вероятно ще опитат да сменят формацията в един от двата мача. Нашият фокус е върху предстоящия мач в четвъртък, защото е най-важния мач в момента.

Когато играем мачове през 2-3 дни е привилегия, защото означава, че сме успешни. Нивото на тренировките на енергията и мотивация е много висока, какво е добре. Полусезонът не е приключил. Имаме още два мача. Всички състезания, в които участваме са много важни. Победата във всеки мач е важна цел за нас.

Това беше миналата година, победата на Левски. Винаги казвам на играчите, че това, което е било вчера е история, не можем да променим нищо. Не мисля, че те ще имат повече мотивация заради предишния мач. Голямата мотивация, защото ще играем срещу един от най-големите клубове в България. Искаме да бъдем на най-доброто.

Не смятам, че само в Лудогорец има мисли за ваканция. Това е факт. Това, което видях на тренировките, каквото виждам и виждах, мотивация и енергията, която показват играчите, е на много високо ниво. Те показват, че са професионалисти".