Капитанът на Лудогорец Антон Недялков може да пропусне и неделното домакинство срещу Черно море. Националът получи контузия на загрявката преди срещата с Пирин Благоевград. Така вместо него сред 11-те стартира Дени Групер. Последният дори не бе вписан първоначално в групата на орлите, но заради травмата е бил добавен и дори започна като титуляр, пише "Тема спорт".

Капитанът на Лудогорец се контузи

Капитанът на Лудогорец се контузи

Недялков получи контузия на загрявката преди мача с Пирин

Днес Недялков ще мина обстойни прегледи, за да стане окончателно ясно каква е травмата му и дали ще позволи той да вземе участие в срещата с Черно море, или няма да бъде рискуван. От началото на кампанията Недялков има 15 шампионатни мача, а освен това игра в двубой за Купата на България, сблъсъка за Суперкупата и 9 срещи от евротурнирите.

В състава на разградчани няма други проблеми след срещата с орлетата, загубена с 0:1. Продължава обаче да няма категорична яснота колко точно ще отсъства от игра Бърнард Текпетей и как върви възстановяването му. Ганаецът пуска отделни клипчета в социалните мрежи, в които се вижда, че прави различни физически упражнения. С травми са още Аслак фон Витри и Матиас Тисера.