Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори пред репортерите на летище "София", преди шампионите да заминат на подготовка в Австрия.

Той заяви, че целта пред отбора на Анте Шимунджа е влизане в груповата фаза на Шампионската лига.

"В работно настроение заминаваме, всички сме готови за работа. Знаете, че първият лагер приключи, беше тежко, сега ще е още по-тежко. Надявам се треньорският щаб да си свърши работата и да сме готови максимално добре за евротурнирите. За съжаление тази година почивката е малко, времето за подготовка не е достатъчно, липсват много национали, доста трудна обстановка, но каквото-такова. Договорили сме сериозни контроли, в които ще видим докъде сме стигнали и се надявам като се приберем в България, да сме готови за първия мач.

Жребият ли? Може би е по-добре от спортно-техническия щаб да коментират. Чувам различни мнения, от спортната общественост, че са леки съперниците. Бих казал, че добрият съперник е отстраненият съперник. Трябва да подходим с максимален респект към съперниците, да се готвим за трудни мачове и дай боже да стигнем далеч. Целите ни остават непроменени - целим се в груповата фаза на Шампионската лига, били сме там, знаем какво е. Да се надяваме тази година жребият да бъде добър за нас и представянето на нашия отбор да бъде на нивото, което да ни позволи да се наредим сред най-силните, това е основната цел".

Треньорът на Лудогорец Шимунджа: Ще положим максимални усилия

Треньорът на Лудогорец Шимунджа: Ще положим максимални усилия

Ето подробности