След победата на Лудогорец с 2:1 над Спартак (Търнава) "орлите" имат всички шансове да спечелят първото място в групата си в Лигата на конференциите. Това минава през задължителна победа над лидера Нордселанд в последния кръг. Срещата е след две седмици в Разград.

Ако Лудогорец надделее, със сигурност ще продължи напред, а при добро стечение на обстоятелствата ще завърши и на върха, което ще осигури на българския шампион редица бонуси.

Разградчани ще получат 500 000 евро за самата победа и още 650 000 в същата валута за това, че са спечелили групата. Освн това те ще прескочат 1/32-финалите, отивайки директно на 1/16 финал, което им гарантира още 300 000 евро.

От съществено значение е, че победителят в групата получава бонус от 2 точки за своя коефициент. Това означава, че коефициентът на България също би се увеличил преди победа на тима от Разград. Също така ще запазим реални шансове да изпреварим намиращите се в момента пред нас Словакия, Румъния, Унгария и Швеция в клубната ранглиста на УЕФА. Това обаче преминава и през победи на Лудогорец и в елиминационния етап на турнира.

Лудогорец вече има 50 победи в Европа

Лудогорец вече има 50 победи в Европа

Припомнете си важните