Може би най-добрият играч на Лудогорец от миналия сезон - Кирил Десподов - буквално е затрупан от оферти за своето бъдеще, пише "Мач Телеграф".

Две неща са ясни - едното е, че той се връща в Каляри, клубът, който държи правата му, и другото - че няма да играе за италианците, а ще бъде пратен в чужд тим под наем. Кой обаче ще е отборът? Поне за момента се знае, че по неговите следи са Галатасарай, ПАОК и Уест Бромич, но има и други състави, които го искат.

Десподов направи отличен сезон под наем в Разград, като в 20 срещи записа 5 гола и даде впечатляващите 14 асистенции. Предвид това, че е на 24 години и е твърд титуляр в националния тим, съвсем логично интересът към него е повече от сериозен.

Шансът Десподов да остане в Лудогорец и през новия сезон не е особено голям. Самият той призна, че е впечатлен от условията в Разград, но след като спечели титлата и игра в групите на Лига Европа, крилото желае следващата крачка в кариерата му да бъде отново в Западна Европа. Той не успя да се наложи в Каляри, но ще направи нов опит за развитие в клуб от Топ 5 на първенствата.

Кирил Десподов все по-близо до Галатасарай?

Кирил Десподов все по-близо до Галатасарай?

В Турция го смятат за сигурен