Българският шампион Лудогорец излезе с важна информация за феновете, които ще наблюдават първия сблъсък срещу беларуски Шахтьор Солигорск. Срещата от първия квалификационен кръг на Шампионската лига е в сряда (07.07) от 20:00 часа.

Куп играчи не бяха картотекирани от Лудогорец за Шампионска лига

Куп играчи не бяха картотекирани от Лудогорец за Шампионска лига

Сред тях е Анисе

Ето какво написаха "орлите" на сайта си:

Уважаеми фенове на Лудогорец,

Ръководството на ПФК Лудогорец се обръща към всички, които ще присъстват на мача от първия предварителен кръг на Шампионската лига срещу Шахтьор (Солигорск) в сряда (7 юли) да спазват стриктно мерките за безопасност, описани на информационните табели по входовете на стадион "Хювефарма Арена".

ПФК Лудогорец призовава привържениците да дойдат на стадиона възможно най-рано, за да се облекчи пропусквателният режим. Непосредствено преди турникетите на входовете полицията ще проверява за съответствие между имената на билетите и документите за самоличност, както и за притежание на декларация за информираност.

Клубът напомня, че в момента се продават билети ОНЛАЙН на https://tickets.ludogorets.com, както и на касата на улица "Васил Левски".

Важно!!! Задължително носете лични карти или паспорти!

Всеки фен трябва да носи със себе си и попълнена декларация за осведоменост относно COVID-19, както и за настойник, ако ще присъства с лице под 18 години. Тези декларации са раздадени на всеки персонално при покупката на билет. В случай на необходимост може да се използва линк, който се намира в портала за покупка на онлайн билети https://tickets.ludogorets.com, както и на главната страница на официалния сайт на клуба www.ludogorets.com. Документите трябва да бъдат изтеглени, попълнени стриктно и да се представят при влизане на стадиона.

ПФК Лудогорец умолява феновете да спазват стриктно местата си на стадиона и да поддържат физическа дистанция не само на трибуните, но и при влизане на "Хювефарма Арена". Носенето на маска, която покрива носа и устата по време на целия мач, е задължително.

Арда Кардашлер ще свири реванша на Лудогорец с Шахтьор Солигорск

Арда Кардашлер ще свири реванша на Лудогорец с Шахтьор Солигорск

Мачът е на 13 юли

Моля, спазвайте стриктно разпорежданията на стюардите!!!

Клубът напомня също така, че на стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

За мача с Шахтьор стадион "Хювефарма Арена" отваря врати в 18,00 ч.

Проблеми за Шахтьор преди гостуването в Разград

Проблеми за Шахтьор преди гостуването в Разград

Основен футболист се контузи