Лудогорец пуска ограничено количество онлайн билети за мача с Антверпен на 22 октомври от 22.00 часа на стадион "Хювефарма Арена". Така привържениците на клуба от други части на България ще могат да се снабдят лесно с входни талони за двубоя с белгийския тим.

Абел Анисе виси за четвъртък

Абел Анисе виси за четвъртък

Халфът все още лекува контузия

Билети може да се закупят на https://tickets.ludogorets.com или от мобилното приложение на клуба.

Билетите са поименни и ще трябва да се въведат трите имена на присъстващите на латиница.

Освен това, за влизане на стадиона е необходимо да се носи лична карта, както и попълнена декларация за осведоменост относно COVID-19, както и за настойник, ако ще присъства лице под 18 години. Тези декларации са в линк, който се намира в портала за покупка на онлайн билети. Документите трябва да бъдат изтеглени, попълнени стриктно и да се представят при влизане на стадиона.

Цените на онлайн билетите за мача с Антверпен са следните:

Сектор "В" /блок 1/ - 25,00 лв.

Сектор "А" бл. 2 и 3 - 25,00 лв.

Сектор "А1" бл. 1 - 25,00 лв.

Трибуна "Моци" - 20,00 лв.

ПФК Лудогорец напомня на всички, които ще бъдат на мача с Антверпен, че УЕФА въвежда специални мерки за достъп и присъствие на стадиона, които стриктно ще се спазват.

Освен декларацията за осведоменост относно COVID-19 и лична карта на стадиона е задължително да се носят предпазни маски през цялото време на срещата, както и да се спазва физическа дистанция.

Феновете, които не разполагат с маски ще могат да си закупят такива от фен караваната, която ще бъде позиционирана на кръстовището преди стадиона, както и от кетъринг зоните на "Хювефарма Арена".

Треньорът на Антверп: Не знаех за мача с Левски, но ми е драго да го чуя

Треньорът на Антверп: Не знаех за мача с Левски, но ми е драго да го чуя

"В крайна сметка това са любопитни детайли"