Лудогорец представи Пиерос Сотириу. 28-годишният нападател обяви, че тича много, работи здраво и вкарва доста голове. Най-новото попълнение на разградчани е категоричен, че ще помогне за десета титла на "орлите".

"Много съм щастлив да бъда част от амбициите на този голям и организиран клуб. Ще дам всичко от себе си да спечелим трофей. Искам да благодаря на хората, които направиха всичко възможно за осъществяване на този труден трансфер.

Официално: Лудогорец обяви привличането на Пиерос Сотириу

Официално: Лудогорец обяви привличането на Пиерос Сотириу

"Орлите" се сдобиха с желания централен нападател

Аз съм играч, който работи здраво на терена. Тичам много, задържам топката, а и вкарвам доста голове. Тук съм да помогна на Лудогорец да спечели десетата поредна титла и да се класира за групите на Шампионската лига или Лига Европа.

Снимка 517430

Източник: Официален сайт на Лудогорец

Не познавам никой персонално от футболистите. Много искам да се запознаем и да постигнем успехите, които искаме. Знам, че има много опитни футболисти и такива, които са се превърнали в легенди на българския футбол. С огромно нетърпение очаквам да се включа пълноценно към тренировките.

Валдас Дамбраускас се запозна с базата на Лудогорец

Валдас Дамбраускас се запозна с базата на Лудогорец

Разградчани подновяват тренировки на 8 февруари

Мисля, че съм готов за игра, но последният мач, който изиграх, е на 31 ноемви. В момента провеждам индивидуални тренировки. Кога ще играя, ще реши старши треньорът. Винаги е хубаво да има конкуренция, за мен е полезна и се радвам, че ще имам сериозна конкуренция", каза Сотириу при днешното си представяне.

Снимка 517432

Източник: Официален сайт на Лудогорец