ПФК Лудогорец съобщава, че клубът и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след утрешния мач от XIII кръг на efbet Лига срещу ЦСКА на "Хювефарма Арена", който е с начален час 19,00 ч.

Клубът съобщава, че фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. За привържениците на ЦСКА е предвиден сектор "Гости".

Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Феновете подлежат на щателни проверки в подстъпите до стадиона, както и по входовете.

Днес билети ще се продават на касата на улица "Васил Левски" от 12,00 ч. до 17,00 ч. Утре гишето отваря в 10,00 ч. и ще работи до началото на двубоя в 19,00 ч. В деня на мача в 17,00 ч. отваря касата на сектор "Гости", където ще се продават билети за привържениците на ЦСКА.

За да се гарантира безопасност на придвижване, утре временно ще бъде ограничено движението на автомобили в спортната зона. От 16,30 ч. по улиците "Ветеринарна", "Мраморно море" и Северен булевард ще бъдат изградени пропусквателни постове.

ПФК Лудогорец напомня, че присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. Могат да бъдат изтеглени и от главната страница на официалния сайт на клуба.

За мача с ЦСКА "Хювефарма Арена" отваря врати в 17,00 ч. ПФК Лудогорец призовава феновете по възможност да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегнат струпвания по входовете непосредствено преди началото на двубоя.

ЦСКА е побеждавал Лудогорец само веднъж, когато Георги Кабаков ръководи мача

ЦСКА е побеждавал Лудогорец само веднъж, когато Георги Кабаков ръководи мача

Срещата е в понеделник от 19:00 часа