Ръководството на Лудогорец няма да избързва с предлагането на нов договор на Спас Делев. 34-годишният нападател е обвързан с клуба до лятото. След броени дни той ще може да преговаря свободно с други клубове, като евентуално да премине в някой от тях след края на кампанията като свободен агент, пише "Тема Спорт".

Националът не е със статут на твърд титуляр при разградчани, въпреки че вкара няколко решителни гола. Най-пресният от тях ще остане завинаги в летописите. Той донесе успеха с 1:0 над ЦСКА на 10 декември и ще остане в историята като последния вкаран гол на "Българска армия в този му вид. Предстои съоръжението да бъде сериозно реконструирано.

През есенния дял на кампанията Делев изигра 16 мача в efbet Лига, но само в 5 от тях бе титуляр. Бързакът реализира 3 попадения. В евротурнирите бе на терена в 13 срещи, но така и не успя да се разпише. Лудогорец разполага с много крила - Бърнард Текпетей, Кайо Видал, Рик Джонатан, Мунир Шуиар и Раи Насименто. Така че битката за попадане в стартовите 11 е много голяма.

Екшънът след гола на Спас Делев в снимки и видео

Екшънът след гола на Спас Делев в снимки и видео

Батални сцени