Трима футболисти на Лудогорец висяха с картони в Шампионската лига и бяха заплашени да пропуснат реванша срещу Динамо Загреб на "Максимир", пише "Тема Спорт".

Преди снощния сблъсък в Разград десният бек Сисиньо, крилото Бърнард Текпетей и нападателят Рик Джонатан бяха с по два жълти картона, а Дисциплинарната комисия към УЕФА наказва с лишаване от състезателни права за 1 среща в квалификационните кръгове при натрупване на три.

Шимунджа: Не бяхме сред късметлиите тази вечер

Шимунджа: Не бяхме сред късметлиите тази вечер

"Ако бъдем толкова убедителни в Хърватия, можем да стигнем до успеха"

И тримата започнаха като титуляри. Рик стартира вместо Кирил Десподов, който имаше известни проблеми и Анте Шимунджа реши да го остави на пейката. Националът се представи и под нивото си в реванша с Шамрок, а вчера пък получи втория си жълт картон през кампанията. Джонатан бе сменен и се опази от наказание.

В крайна сметка Текптей не успя и получи официално предупреждение от турския съдия Джунейт Чакър. Така той няма да е на разположение треньора Анте Шимунджа за реванша.

Словенският треньор ще може да използва в Загреб халфа Мануел Кафумана-Шоу. Той не игра снощи, защото бе изгонен срещу Шамрок в Дъблин.

Текпетей: Можехме да направим още много неща

Текпетей: Можехме да направим още много неща

"Трябва да подходим добре към мача в Загреб"