Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев, използва официалната си страница във Фейсбук, за да се обърне към младите таланти на "орлите". Бизнесменът обяви, че няма съмнение, че след принудителната пауза, юношите ще се завърнат заредени с още по-голям хъс. 

"Скъпи юноши на Лудогорец, изминаха повече от два месеца откакто нямате възможност да тренирате активно и да практикувате любимия си спорт.

Със сигурност ви е било трудно да бъдете далеч от футбола, тъй като обичате и сте отдадени на тази игра. Мерките за социална изолация, бяха предприети за запазване на вашето здраве. Вярвам, че сте били дисциплинирани и стриктно сте спазвали правилата и изготвените от треньорите програми.

Нужно е още малко търпение. Надявам се съвсем скоро да имате възможност отново да се наслаждавате на това, което най-много обичате.

Нямам съмнение, че ще се завърнете заредени с още по-голям хъс, желание и амбиция за развитие. Пожелавам ви да сте здрави и успешни! Бъдете целеустремени, преследвайте мечтите си и никога не се предавайте!

Очакваме ви с нетърпение...

Вие сте нашата надежда!", написа Домусчиев.

Радованович сигурен за Лудогорец

Радованович сигурен за Лудогорец

Българският шампион ще плати 1,2 милиона евро