Героят на Лудогорец от мача срещу Олимпиакос Кирил Десподов говори след мача в Пирея. Там той отбеляза гола за "орлите", които завършиха наравно 1:1 с гръцкия гранд.

"Може би има съжаление в нас, но мисля, че 1:1 е добър резултат, шансовете си остават 50:50, така че всичко ще се реши в Разград във вторник. Това, което видяхме и предишния мач срещу Нефчи, те играха по същия начин.

Чакаха си моментите, много добре играят в защита. Компактен отбор са. Не ни пресираха високо, но в тяхната половина не ни оставяха много пространства. Успяхме да се измъкнем на базата на бързите футболисти, които имаме. Но, със сигурност не трябва да се подценява това, че не са ни пресирали и най-вероятно, че са ни подценили.

Позицията беше по-удобна, защото беше по-назад. Първият фал беше доста напред, а Олимпиакос имат високи играчи и е много трудно да прехвърлиш стената от тази позиция. Топката беше почти на линията на пеналта.

Трябваше да я бия в него, да пробвам. Вторият фал беше на доста добра позиция, която се радвам, че успях да реализирам. Доста фалове изпуснах, доста греди ударих, радвам се, че в този момент дойде гола.

Да не се хващаме за пропуска в края. В 93-ата минута правя спринт и мисля, че изиграх по най-добрия начин ситуацията. Ако не бях шутирал веднага, аз видях се периферното зрение, че двама от защитниците на Олимпиакос тичат към вратата. Ако бях направил още едно докосване, те щяха да стигнат до вратата и тогава как щеше да влезе топката.

Пробвах, бях под ъгъл, не се оправдавам. Всички изпускат, аз също съм изпускал доста пъти. Можеше да стане 2:1 за нас, но не съжалявам. Това е, опитал съм, не чожах да я вкарам. Надявам се във вторник, ако имам такава ситуация, да влезе.

Нека да оставим те да са фаворит във вторник. Нека нещата да са 50:50, но да клонят към тях. Нека те да са фаворит.

Да, абсолютно, все едно мачът завършва 0:0. Все едно не сме вкарали гол на чужд терен. Така че шансовете са 50:50. Добър отбор са, много добър, голямо име, но Лудогорец също не е малко име. Излизаме, ще се надиграваме, ще направим всичко възможно, ще дадем всичко от себе си и ще разберем какво ще се случи във вторник.

Беше наистина много топло и се радвам, че всички сме живи и здрави и няма никакви контузии. Наистина беше много топло долу на терена. Не знам дали съм играл на по-топло време. Като малък, може би, но в последно време не. Освен това имаше и влага и климатът беше доста тежък", каза Десподов.

Треньорът на Олимпиакос: Лудогорец ни създаде доста проблеми

Треньорът на Олимпиакос: Лудогорец ни създаде доста проблеми

Получи се хубав и равностоен двубой, споделя специалистът