Бразилският нападател Каули Оливейра призна, че е очаквал да продължи кариерата си в Панатинайкос в интервю за гръцкото издание "Атлос Нюз".

Атинският футболен гранд имаше сериозен интерес към Каули през тази зима, но така и не успя да стигне до договорка с Лудогорец за привличането му, след което в началото на февруари управата на разградчани прие офертата на Баия от около 2,3 милиона евро и той се завърна в родината си.

Заместникът на Каули вече е в България

Заместникът на Каули вече е в България

Рапай подписва до часове с Лудогорец

"Що се отнася до трансфера ми в Панатинайкос, наистина не знам точно какво се случи.

Преговорите се проточиха доста дълго време през зимата и очаквах, че клубовете (Панатинайкос и Лудогорец) ще се разберат, но офертата на гръцкия отбор беше по-ниска от клаузата в договора ми за откупуване.

От Лудогорец бяха категорични още от първия момент, че предложените пари са недостатъчни. Мисля, че хората от Панатинайкос бяха подразнени, че от Лудогорец не променят позицията си по време на разговорите, които продължиха наистина доста дълго време. Предложението им остана същото и в един момент нещата зациклиха. Така нещата приключиха", обясни бразилецът.

Каули коментира и слуховете за интерес към него от други два гръцки гранда АЕК и Олимпиакос.

"Чух, че АЕК имат интерес и обмислят да направят оферта, но това не се случи официално. С Олимпиакос в нито един момент не е имало преговори, нито през лятото, след като ги елиминирахме (в третия кръг на квалификациите за Шампионската лига за сезон 2021/2022), нито сега", разясни той.