На Йордан Лечков му е тръгнало на празници. След като поля годишнината от "Парк де Пренс", вицепрезидентът на БФС се подготвя и за сватба. Племенникът му Иван Стоянов ще официализира връзката си с половинката си Деница Димова след края на есенния дял от футболното ни първенство през декември, информира "България Днес".

Футболистът на Лудогорец, който е син на сестрата на Лечков, и красивата му съгражданка са заедно от няколко години. Те имат и две деца - дъщеричките Сиана и Ивая. Малките чаровници ще са шаферки на своите родители. Иван поиска ръката на Деница след първата титла с "орлите" през 2012 година.

Щастливото събитие ще се състои в родния град на младоженците - Сливен. Както се и очаква, купонът ще е в хотела на именития вуйчо на Стоянов - "Империя". Там отсега текат приготовленията за голямата дата. Покани са получили всички играчи на Лудогорец, както и някои от най-добрите приятели на нападателя.

Сред тях са националите Иван Иванов, Коста Янев, Костадин Стоянов и Емил Гъргоров. Преди връзката си с Деница Стоянов бе сред големите футболни плейбои. Красивата сливналийка обаче успя да укроти играча и днес са една от най-стабилните двойки около зеления терен. Брюнетката често попада в класациите за най-красиви футболни половинки.