Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели очакванията си за предстоящия реванш с Олимпиакос.

"Олимпиакос като име е гранд, но е далеч от това като игра. Имах възможността да гледам и двата му двубоя с Нефтчи Баку (б.а. - победи с по 1:0), както и първата среща с Лудогорец. Това ми дава надежди и основния да мисля положително за крайния резултат от сблъсъка. Лудогорец игра разумно в Пирея. Имаше ситуации и да отбележи още голове и да спечели, но в крайна сметка като резултат и това 1:1 е много добро. Реваншът в Разград няма да е лесен, но Лудогорец ще бъде краен победител", коментира бившият селекционер на националния отбор пред "Тема Спорт".

"Лудогорец вече има съвсем нова визия при Дамбраускас, променен е. Всички българи искаме да го видим пак в групите на Шампионската лига, защото това е реклама за футбола ни. Пожелавам им успех. Реваншът трябва да се изиграе много мъдро. При старите правила голът на чужд терен щеше да даде предимство, но промяната е еднаква за всички отбори. Понякога би помогнала, друг път не. Трябва да се съобразим с тях и да ги приемем", добави Дерменджиев.

Лудогорец няма да купува, а ще продава

Лудогорец няма да купува, а ще продава

Кешеру все още не знае бъдещето си

Той коментира и изваждането на Клаудиу Кешеру от състава. "Кешеру е много добър нападател, който се е доказал през годините, но в крайна сметка това е решение на треньора", сподели специалистът и пожела успех на другите ни два европредставителя - ЦСКА и Локо Пловдив.