Елвис Ману влезе като резерва и вкара един от головете за победата на Лудогорец с 3:1 над Монтана като гост. Нидерландецът замени в 22-ата минута контузилия се Ихинио Марин. 

"Доста труден двубой за отбора, за мен също. Влязох като резерва, не бях загрял. Имах нужда и време за адаптация. През второто полувреме все пак показах добра игра, отбелязах и втория гол. Вкараха ни още във втората минута и имахме много време да реагираме. Успяхме да го направим бързо, след това доминирахме изцяло в двубоя", коментира Ману.

"Винаги е важно да спечелиш трите точки. Имахме трудна седмица и е важно да продължим да се справяме добре. В кариерата си съм играл много пъти като нападател. Не бе нещо ново за мен, правил съм го и преди. Първото полувреме бе опознавателно за мен, но през второто мисля, че се справих добре".

"Най-важното бе да се движим постоянно. Най-важното бе да си сменяме местата и да объркваме защитата на противника. Трябваше да бъдем много активни и мисля, че го направихме добре през второто полувреме", каза още той.

"За мен нищо не с е променя със смяната на треньора. Това е футболът. Треньорът идва, после си отива. За нас е важно да печелим мачовете си. Съжалявам за него, защото имахме добра връзка с него. Следващият мач срещу в Лига Европа ще бъде много различен. Тази седмица можем да се подготвим за това. Все още не сме мислили за следващия ни противник", завърши Ману.

Лудогорец победи Монтана с 3:1 като гост в efbet Лига

Лудогорец се върна към победите, "орлите" обърнаха Монтана на "Огоста"

Срещата завърши 1:3