Старши треньорът на Лудогорец - Димитър Димитров говори пред колегата Диан Станчев от "Диема" след победата на неговия тим над Берое с 2:0, която изкачи "орлите" на върха в Първа лига за първи път през този сезон.

Лудогорец победи Берое с 2:0

Лудогорец измести ЦСКА и пак е шефът в Първа лига, Марселиньо с рекорд (ВИДЕО)

"Орлите" са с актив от 27 точки

"Заслужена победа на фона на показаното на терена. Играхме срещу един от най-стойностните български отбори и въпреки видимата умора в моите футболисти, резултатът е добър. Имахме огромно преимущество, Берое имаше едва един опасен удар към нашата врата. 

При нас имаше доста умора. Все пак играем доста мачове в рамките на няколко дни. Опитах се да дам почивка на повечето футболисти, но просто нямам достатъчно опции на всички позиции и това е и причината Вандерсон да получи тази контузия. Не е лесно да се играят толкова много срещи за толкова кратък период от време. Има физическо и емоционално изхабяване. Разполагам само с 16 човека, каквито и ротации да правя, няма как да се получи. За крайни защитници имам само Вандерсон и Лукоки...  Ще знам повече за състоянието му утре след като мине медицински прегледи. Много полезен би бил в този момент Мисиджан, но това вече е решение на ръководството.

За паузата планираме контрола с вторния ни отбор", коментира Херо пред камерата на "Диема".