Звездата на Лудогорец Кирил Десподов обяви очакванията си за мача с Шамрок. Крилово обяви, че тимът трябва да е максимално концентриран преди важния сбъсък.

Динамо (Загреб) или северномакедонци на пътя на Лудогорец към групите на Шампионска лига

Динамо (Загреб) или северномакедонци на пътя на Лудогорец към групите на Шампионска лига

Ако "орлите" преодолеят Шамрок Роувърс

"Настроението е много добро при нас, днес последна тренировка за мача утре. Всички знаем, че няма да е лесно. Тежко ще е и трябва да сме максимално концентрирани и да вземем добър резултат утре и предимството е нужно да е в нашите ръце. Имах проблеми в кръста, но вече се чувствам по-добре и съм на линия утре за мача. Ако минем през Шамрок, трябва да срещнем силни съперници, но първо трябва да минем Шамрок, след което ще говорим за Динамо Загреб", анализира крилото на "орлите".

"Първите мачове винаги са по-тежки. Не може да се сравняваме със срещите, които бяха в подготовката. Имахме проблеми през миналия сезон срещу Мура. Сигурен съм, че силният ни старт ще носи повече позитиви. Помните предишните футболисти, които играха тук 4-5 години и играха 2 пъти в групите на ШЛ. Млад състав сме, но и много амбициозни и даваме всичко от себе си. Лудогорец има потенциал с тези играчи и начинът, по който играем ще ни донесе успехи", каза Десподов.