Наставникът на Лудогорец - Георги Дерменджиев говори след победата с 1:0 над ЦСКА.

Специалистът похвали футболистите и хвърли мисли към предстоящия двубой в Лига на конференциите с Нордселанд.

"За всички футболисти е много важно да има фенове, тук беше пълен стадионът. Лудогорец изигра един много силен тактически мач, поздравявам момчетата с победата. Много добре знаехме как ще играе ЦСКА, такива мачове се печелят, този един гол ни носи три точки. Играчите бяха готови за атмосферата, бяха готови за прекъсвания по време на мача, поздравявам ги, че показаха интелект. Имаме момчета, които си свършиха перфектно работата, когато влязоха.

Натежава проблемът с крайните защитници, но мислим, че след паузата всички ще бъдат възстановени и ще разполагаме с тях. Вървим мач за мач, спечелихме този мач, сега се насочваме за четвъртък. Чака ни много важен мач с противник много по-висока от това, което играхме днес. Трябва да подходим сериозно. Ще се постараем да направим така, че да се класираме за елиминациите в Лига на конференциите.

Здравко Здравков? Не бива да остава това на заден план, много фенове би трябвало да си подкрепят отбора, но не може да има такива ексцесии. Той е добре, Здравко е добре", каза бившият национален селекционер на "Армията".

ЦСКА - Лудогорец 0:1 в мач от efbet Лига

Лудогорец победи ЦСКА с гол в края в последния мач на "Армията"

Спас Делев развали "червения" празник в изключителна драма