Крилото на Лудогорец Бърнард Текпетей коментира загубата от Ференцварош с 1:3.

"Опитахме да играем днес това, което треньорът искаше. Опитахме да дадем най-доброто от себе си. Да, малко е по-специфично в приятелските срещи, защото знаем, че ни очакват и официални мачове. 

Тази подготовка е много ценна за физическата ни кондиция. Ще достигнем максимума на нашите възможности. Имахме доста контри, които можехме да завършим по-добре. Това трябва да правим в контролите. През първата част имахме доста ситуации. Сега ще гледаме видео и ще направим съответните изводи", сподели крилото.

Валдас Дамбраускас: В Лудогорец нещата винаги опират до атаката

Валдас Дамбраускас: В Лудогорец нещата винаги опират до атаката

"А не до защитата"

Имах няколко тренировки, в които шутирах много, но явно ще трябва още да натисна в тренировъчния процес. Ще продължа да работя и още в следващия мач ще бъда по-точен. Говоря за удари с десния крак, след като влизам отляво. Мисля, че мога да се справя".

"Разбира се, че ще е трудно да влезем в Шампионска лига. Шахтьор Солигорск е тежък съперник, но трябва да спечелим първия мач в Разград. Това е нашият фокус и ще дадем всичко най-добро от себе си, за да направим мача за тях тежък", завърши Бърнард Текпетей.