Лудогорец приема ФК ЦСКА 1948 в неделя в мач, в който вече няма да има "едно наум", пише "Тема Спорт". Досегашните двубои на разградчани в първенството минаваха през призмата на тези от евротурнирите.

В началото вниманието на състава на Анте Шимунджа бе насочено към квалификациите на Шампионската лига, след това към битките на Лига Европа, които го изведоха до срещи напролет на континенталната сцена - Лудогорец ще играе плейоф за 1/8-финалите в Лигата на конференциите.

В този период разградчани по обективни причини, сред които и по-малко изиграни двубои, не водеха колоната в елита. До края на тях им предстоят три срещи от първенството. И с победи ще зимуват първи, при това с аванс на върха.

Освен с ФК ЦСКА 1948 на Анте Шимунджа и компания им предстоят сблъсъци с още два столични тима - на 26 ноември, събота, гостуват на Славия в "Овча купел", а след това на 1 декември е срещата с Левски, която е отложена от 6-ия кръг.

В предстоящия двубой словенският треньор ще може да използва Антон Недялков. Националът получи почивка срещу Локомотив Пловдив (3:2) на "Лаута". Тогава защитникът не попадна дори сред 18-те. Има възможност Десподов, който дълго време лекува травма, също да започне титуляр.

От Лудогорец се похвалиха, че са сменили терена само за три дни

От Лудогорец се похвалиха, че са сменили терена само за три дни

Първият мач на него ще е срещу ФК ЦСКА 1948