Наставникът на Лудогорец - Анте Шимнуджа говори пред медиите относно реванша с Левски за Купата на България. "Орлите" загубиха първия полуфинален сблъсък в Разград с 2:3, но словенецът е оптимист в класирането за финала. Ето какво каза той:

"В първия мач Левски показа повече желание от нас. Ние трябваше да останем по-спокойни и по-фокусирани след изравнителния гол. Това са поуките, които си взехме от онзи мач. Много съм щастлив, че стадионът ще е пълен. Футболът е за феновете. Ние сме много мотивирани. Пълните трибуни са вдъхновяващи и дават искра на целия мач.

Звездите на Лудогорец излизат във ваканция при отпадане от Левски

Звездите на Лудогорец излизат във ваканция при отпадане от Левски

Ще бъдат съхранени за предстоящите квалификации в Шампионската лига

Спечелената титла може да ни даде повече мотивация за по-добро представяне. Със сигурност няма да се успокоим, защото имаме да свършим още работа.

Проблемът беше, че те показаха повече желание. През първото полувреме имахме възможности, но след изравняването мачът се промени. Те вкараха 3 гола значи са заслужавали да победят. Левски промени системата си на игра срещу нас. Опитват се да играят по-различен футбол срещу нас. Искаха да играят по начин, по който смятаха, че ние не желаем да играят. Те искат да играят футбол

Лудогорец трябва да вкара 2 гола повече отколкото Левски. Трябва да сме по-концентрирани и по-агресивни", завърши Шимунджа.

Антон Недялков: Дано някой ден работя със Станимир Стоилов

Антон Недялков: Дано някой ден работя със Станимир Стоилов

"Няма какво да губим срещу Левски"