Халфът на Лудогорец Абел Анисе попадна в разширения състав на Мадагаскар за турнира на Купата на африканските нации в Египет (21 юни - 19 юли).

Това означава, че 29-годишният полузащитник ще пропусне почти цялата лятна подготовка на разградчани. Първенството в Първа лига ще започне в уикенда на 13 юли, а мачовете на Мадагаскар в групата от Купата на африканските нации приключват на 30 юни, пише "Тема Спорт". Ако тимът продължи напред, то Анисе може да пропусне и началото на първенството.

Мадагаскар е в група В на Купата на африканските нации, където са още Нигерия, Гвинея и Бурунди. Като част от подготовката си Анисе и съотборниците му ще бъдат на лагери във Франция и Мароко.

Коняспор взе решение - купува Джоди Лукоки

Коняспор взе решение - купува Джоди Лукоки

Турският клуб е останал впечатлен от качествата на крилото

Предвидени са три контроли - с Люксембург, Кения и Мавритания. Френският селекционер на тима Никола Дюпюи определи група от 26 играчи. От тях трима са обявени като резерви, като Анисе е сред другите 23. 51-годишният Дюпюи обаче уточни, че изборът му не е окончателен и никой от 23-мата не може да е сигурен за мястото си на турнира.