Приповдигнато бе настроението в Локомотив София след успеха с 3:0 над Левски в 21-ия кръг на А група. Така тимът на Драгомир Окука продължи силната си серия без поражение от старта на пролетния полусезон.

Железничарите обаче признаха, че са изненадани от поведението на съперника. „Не съм очаквал Левски да играе така. Локомотив играе много добре и е важно, че вървим напред. С всяка изминала среща се представяме все по-силно, дано да продължим така", коментира защитника Георги Марков.

„Победихме напълно заслужено. Играхме добре и можехме да постигнем и по-голям успех", коментира изпълнителният директор на „столичните железничари Иво Тонев.. „Във всеки мач от началото на пролетния полусезон играем много добре и вкарваме доста голове", каза още той.

„Радващо е, че продължаваме така. Надявам се да си изпълним целта, която е зона УЕФА. Радвам се, че усилията ни дават плод. Имаше доста писания, че съм вкарвал само на Пирин и не знам си на кой, но трябва да напомня, че и преди съм вкарвал и на Левски, и на ЦСКА, но най-важното е, че победихме и взехме три точки", обяви героят Мартин Камбуров.

„Честно казано не съм очаквал такъв старт на Локо Сф и се радвам, че продължаваме напред. Не бива обаче да отписваме Левски. От един мач не може нищо да се каже, все пак едва ли могат да изиграят 15 двубоя на едно и също ниво.Те имат директен мач с ЦСКА и мисля, че там ще се реши титлата", добави нападателят на столичните железничари.

Запитан, дали целта му е да стане голмайстор на А група и през този сезон, Камбуров сподели: „Ами ако има положения, ще продължа да вкарвам."