Вратар приключва с Локомотив София. Националът на Гамбия Бубакар Гай няма да продължи с червено-черните.

Договорът му е до края на сезона и няма да бъде подновен. В момента стражът все още се възстановява от контузия и последвала операция.

Бозата разкри бъдещето на Краси Балъков и отсече: Локо ще се спаси!

Бозата разкри бъдещето на Краси Балъков и отсече: Локо ще се спаси!

Ето какво каза собственикът на Локо (Сф)

Той реално вече е изиграл последния си мач за столичните железничари. През зимата Гай участва на Купата на Африка с Гамбия. След финалите той се върна 6 "Надежда", но за зла участ веднага получи контузия, която го извади за дълго от строя.

На този етап в Локо не мислят да търсят заместник. Те ще продължат да разчитат на титуляра Александър Любенов и младия Жарко Истатков.

Треньорът Красимър Балъков пък ще има да решава кадрови проблеми за днешното домакинство срещу Ботев Враца. Наказани са Карлос Франса и Гонсало Кардосо.

Локо (София) и Ботев (Враца) се хващат за гушите в свиреп сблъсък за оцеляване

Локо (София) и Ботев (Враца) се хващат за гушите в свиреп сблъсък за оцеляване

Срещата започва в 17:45 часа

От своя страна наставникът на врачани Христо Янев няма кой знае какви въпросителни около състава. Вратарят Федерико Бариос вече е готов след травма, но напоследък Красимир Костов се представя на ниво и се очаква опитният роден страж да продължи да пази.

Играчите и треньорите на Ботев Враца пък продължават все така да си чакат заплатите за март въпреки поредните обещания, пише "Тема спорт".