Едва ли някой е изненадан, че Локомотив (София) отново претърпя домакинска загуба срещу тима на Хебър (Пазарджик) с 1:0. Двубой, съпътстван от изключително бездушното представяне на играчите, носещи фланелката на столичния тим. 

Футболистите на Любо Пенев вече безпроблемно побеждават "железничарите", както се случи през пролетта при успеха с 4:1 в мач, игран на стадион "Локомотив". 

Изглежда всеки отбор спокойно може да си оправи головата разлика, когато се изправя срещу "железничарите". Съставът се представя апатично, демонстрира всякаква липса на дух и воля, а ръководството, което се е превърнало в клика нехае за случващото се в клуба.

Снимка 576667

Източник: startphoto.bg

Очевидно собственикът постига целта си, преследвана още от миналата кампания да изгони и малкото почитатели на тима, които дерат гърла на стадиона. Тогава г-н Василев изпъкна с поредния "отличен" ход, вдигайки цените на билетите за последните мачове на състава, въпреки срамните резултати.

Какво последва ли? За 20 лв, един фен получи поражение от Арда с 3:0, Ботев (Пловдив) с 0:2 и равенство със Славия 1:1. Тогава президентът заяви, че дори и при тези цени, не може да си плати разходите за охрана. Мутренската охрана, която бие и заплашва привържениците. 

Заради това ли Локомотив (София) се завърна в елита на България? Да се атакуват феновете, а играчите да уронват доскорошното уважавано реноме, с което се ползваше клубът? Ако е така, по-добре закривайте всичко..

Стойчо Стоев: Безидейни сме, не се получава

Стойчо Стоев: Безидейни сме, не се получава

"Само Франса създава острота в атака"