Оцеляването в efbet Лига ще е съдбоносно за Локо (София). "Червено-черните се нуждаят само от точка от днешното домакинство срещу Пирин Благоевград, за да подпечатат спасението си. Босът на железничарите Иван Василев заяви, че тимът му не е заслужавал да е в тази група - 11-14-о място.

Оцеляването в елита след влизането преди година ще означава оставане и на старши треньора Иван Колев на поста. Спасението ще задържи и някои от играчите, които при изпадане може да си тръгнат. Изпълняването на мисията и на хартия ще определи и целите и мащабите на селекцията, както и зимната подготовка.

Крилото Александър Александров вече е готов за игра след контузия, но почти сигурно ще остане на пейката. Твърдо аут са трайно травмираните Марио Петков и Давид Малембана. Двамата се очаква да са на линия за старта на подготовката, който ще е на 6 юни, ако Локо се спаси.

"И дума не може да става за друго. Ще се борим до край", каза треньорът на Локо - Иван Колев. До момента и трите мача между червено-черните и орлетата завършиха при един и същи резултат - домакинско 2:1.

Локомотив (София) - Пирин 1:0 (Развой на срещата по минути)
на живо

Локомотив (София) - Пирин 1:0 (Развой на срещата по минути)

Двубоят започва в 20:00 часа