Босът на Локомотив (София) - Иван Василев, говори преди старта на сезона в efbet Лига. Силният човек в клуба коментира всичко най-интересно около клуба.

"С голямо удоволствие и организация чакаме първия мач, който ще е първи на нашия стадион. За мен е голямо предизвикателство. Има много ремонти и организация, за да посрещнем нашите фенове на стадиона ни. Това е голяма мотивация за футболистите.

С оглед на това, което се случва в нашата държава. Избори, правителства, близо година и три-четири месеца чаках да се финансира осветлението на Локомотив (София), но това не се случи. Бях принуден да изтегля личен кредит, за да направя това осветление и да получим лиценз от БФС. Направил съм всичко това за нашите фенове. Това е отборът на моето сърце.

Търсим нови футболисти, които да бъдат дори по-добри от тези, които ни напуснаха. Ще трябва време, за да привлечем играчи. Гледаме достатъчно футболисти. Ще се опитаме да вземем играчите, от които треньорът има нужда. Трансферният прозорец е отворен. Футболистите в последния момент започват да се предлагат, а преди това чакат други оферти до последния момент. Дано обаче да попаднем на сериозни момчета, защото през миналата година имах сериозни разочарования от част от футболистите. Трябват ни поне още трима добри футболисти, с които да вдигнем нивото. Вървим в правилна посока, но не става нищо бързо", завърши Василев.

Станислав Генчев: Искам отборът да играе красив футбол

Станислав Генчев: Искам отборът да играе красив футбол

"Локомотив е отбор със сериозни традиции"