Старши треньорът на Локо (София) Иван Колев коментира предстоящия мач с Лудогорец.

"Не вярвам Лудогорец да ни подценят - те са професионалисти. Не очаквам и да мислят за реванша с Малмьо или пък загубата в първия мач да им се е отразила психологически. Напротив - ще се опитат с всички сили срещу нас да покажат, че имат още резерви в играта си и да ги разкрият", коментира специалистът пред "Мач Телеграф".

"Естествено, че ни чака много труден мач, но и ще бъде много полезен за нас - да си сверим часовниците и да видим докъде сме стигнали. Все пак ние сме новаци в групата, а отиваме да гостуваме на най-добрия отбор в България. Но ние не сме в Разград, за да измъкнем нещо или някакви точки, а за да вземем това, което ще заслужим с играта си", добави Колев.

Лудогорец - Локомотив (София) 5:0 (Развой на срещата по минути)
на живо

Лудогорец - Локомотив (София) 5:0 (Развой на срещата по минути)

"Орлите" разгромиха новака в елита

Той коментира и отлагането на доста мачове от началото на сезона, включително и един на неговия отбор срещу ЦСКА.

"Дали на ЦСКА и на Лудогорец отлагането на тези срещи им е помогнало - те си знаят. Що се касае до нашия отложен мач - няма да излезем от ритъм за една седмица. Повече ме притеснява това, че ще го играем в момент, когато сигурно ще ни е по-натоварена програмата. Но няма какво да коментираме - щом правилата го позволяват, ЦСКА се възползват и отлагат. Ние нищо не можем да направим", завърши Иван Колев.