Както вече стана известно, Иван Колев се завърна начело на Локомотив (София). Той говори преди първата тренировка на отбора от лятната подготовка. 15 футболисти стартираха заниманието, а други двама са получили разрешение да се присъединят на по-късен етап.

"Отдавна съм престанал да изпитвам някакви специфични чувства някъде. Идвам с амбиция да свърша работата, която трябва. Тук ми е позната обстановката. Има напускащи състезатели. Тепърва отборът ще се окомплектова. Предполагам, че в най-скоро време ще имаме това, от което се нуждаем", започна Колев.

"Сигурното ще го видите на терена. Започваме с 15 футболисти, двама ще се присъединят на по-късен етап. Голяма част от състава е тук. На нас ще ни трябват хора, които да отговарят на идеите ни за игра, за да има един достоен Локомотив. Търсим хора, които искат да се развият и да бъдат част от нещо сериозно. Виждам, че положението е много добро - имаме топки, стадион.

"Локомотив беше отборът, който най-малко заслужаваше да изпадне. Амбицията ни за този сезон е представянето ни да бъде доста по-добро. Ще търсим по-добро класиране", каза още той.

"Моята треньорска орисия е много странна. В България съм работил с отбори, които са изпадали в тежко положение. Гарантирам, че много по-добре е да работиш във финансово уредени отбори. Не знам как ще се развие финансовото състояние. Оттеглянето на досегашния спонсор е доста неприятно, но съм сигурен, че ръководството прави всичко възможно да го замени. Нека караме стъпка по стъпка", каза Иван Колев.

Иван Колев официално застана начело на Локомотив (София)

Локомотив (София) представи новия си треньор

Съобщиха от клуба