Новият наставник на Локомотив (София) - Станислав Генчев изрази надежда, че "железничарите" ще играят по-важна роля в efbet Лига през новия сезон. Младият специалист обяви, че не съжалява за избора си да поеме столичани.

Локомотив (София) заминава на лагер в Трявна

Локомотив (София) заминава на лагер в Трявна

Столичани ще проведат първа тренировка за новия сезон в понеделник - 06 Юни от 18:00 часа на стадион "Локомотив"

"Локомотив (София) е сериозно име в българския футбол. Отбор с традиции, който заслужава да показва добър футбол. Един от традиционните отбори. Не съм мислил дали да приема тази оферта. Ако смятах, че е крачка назад за мен, нямаше да го направя. Локомотив е много сериозно име в българския футбол и за мен ще бъде удоволствие да работя тук.

Времето за подготовка е малко. Първенството скоро започва. Първата основна цел е да задържим основните футболисти, които са с изтичащи договори, защото не искаме да започваме да градим отбор от нулата. Естествено търсим подсилване на определени позиции и се надявам да намерим подходящите хора.

На мен ми се иска Локомотив (Сф) да играе важна роля в българското първенство. Да е отбор, с когото всички да се съобразяват. Изключително важно е да се завърнем в "Надежда". Както съм казва: "У дома и стените помагат". Най-късно до втория кръг ще играем у дома. Всеки треньор мечтае да работи в Лудогорец. Разликата с Локо (Сф) са целите. Със сигурност съм доста по-подготвен, защото от 6 години съм треньор. Възгледите ми са повлияни от Станимир Стоилов и Люпко Петрович", каза той пред колегите от БНТ1.

Локомотив (София) се включва в надпреварата за подписа на Ловре Кнежевич,

Локомотив (София) се включва в надпреварата за подписа на Ловре Кнежевич,

Хърватинът напусна Етър, след като не пожела да поднови договора си