Феновете на Локомотив (София) подкрепиха футболистите на отбора. Привържениците не останаха доволни от решението на ръководството на Царско село да има лимит от 80 билета за гостите при високата цена от 20 лв.

Двата тима се срещат в жизненоважно дерби за директната промоция за елита в понеделник, от 17:30 часа.

"Не стига, че определиха цена от 20 лв, а сега ще ни ограничават и бройката. На стадиона, който въобще не прилича на такъв, ходят по 50 човека и спокойно може да бъдем настанени в централната част на сектора. Явно е, че се цели напрежение, което може да прерасне в грозни сцени...

Ние, феновете на Локомотив, не искаме да влизаме в конфликт с никого, а нашето единствено желание е да влезем на стадиона като нормални граждани на България и да си подкрепим отбора. БФС трябва да се намеси и да помислят малко хората, които управляват футбола ни. За да няма ексцесии, нека се вземе адекватното решение всички локомотивци, които искат да гледат мача, да не бъдат спирани. Ако трябва, срещата да бъде изиграна на друг стадион.

Не е нормално някой да се опитва да ни спре да си подкрепим отбора в толкова важен момент. Изхвърлиха ни от групата, а сега, когато сме на път да се върнем отново в елита, не сме удобни. Отиваме да си подкрепим отбора, няма кой да ни спре", се казва в становището на "червено-черните" фенове, публикувано от "Дарик".

От Локомотив (София) скочиха на БФС и Стойне Манолов

От Локомотив (София) скочиха на БФС и Стойне Манолов

Клубът пусна отворено писмо