Босът на Локомотив (София) - Иван Василев изрази оптимизъм, че тимът ще се справи в последните си два мача до края на сезона и че за изпадане и дума не може да става. В понеделник железничарите приемат Пирин Бл, а на 21 май (събота) гостуват на Царско село.

"Ще видим в понеделник какво ще се случи. Трите загуби на Пирин от Царско село не са наша работа. Ние си гледаме нас. Трябваше задължително да бием във Враца и сега нямаше да го мислим. Не сме обаче ние за тази четворка, а за горната. Но имахме много контузени, наказания. Имахме по 5, 6 до 7 контузени футболисти на мач. Не можехме да излезем с оптимален състав. Момчетата ще се стегнат и ще си свършат работата", сподели бизнесменът пред "Тема Спорт".

Относно бъдещето на старши треньора Иван Колев президентът на Локо София заяви: "Засега остава. Имаме си треньор. Постоянно излизат информации за негов заместник, които не отговарят на истината. Нека първо да си свършим работата и тогава ще се мисли. Засега си е Иван треньор, никой не го закача. Има кредит на доверие", категоричен бе Василев.

Той изрази надежда, че в най-скоро време ще има развитие около осветлението на стадиона "Локомотив", за да може при оставане в елита Локо да се завърне в своя дом.

Ники Митов вариант за Локо (София)

Ники Митов вариант за Локо (София)

Треньорът със сигурност напуска Хебър след края на сезона