Треньорът на Локомотив (София) Красимир Балъков дебютира начело на тима с хубава победа с 2:0 при гостуването на Хебър. Специалистът беше доволен от успеха.

"Може да се каже, че победата е перфектна. Четири дни работа с тези футболисти от всякакъв вид националности не беше лесна. Свалям шапка на всички. Тренираха и играха по най-добрия начин от момента, в който дойдох. Аз не един път влизам в такива битки за оставане в лигата. Имам богат опит и може би това помага", започна Балъков.

"Тази победа футболистите и ние даваме на собственика на клуба Иван Василев. На феновете също. Желанието ми е да няма разделение, тази победа да бъде начело на обединение".

"Искам да видя още по-добър Локомотив (София). Тактически работихме само два дни. Не съм бил в отбор, който толкова бързо възприе това, което искахме. Мисля, че имаше в някои играчи умора през второто полувреме. Като цяло си знаем проблемите във физическо състояние. Най-важното е да имаш характер. Имаш ли характер и желание, може да стигнеш до победа".

"Ще бъде много тежък мач срещу Етър. Когато няма за какво да играеш, играеш освободено. Етър е отборът на сърцето ми. Много съжалявам, че след нашата победа отпадат. Те си знаеха, че догодина ще играят във Втора лига", каза Балъков.

Красимир Балъков дебютира начело на Локомотив (София) с ценна победа над Хебър

Красимир Балъков дебютира начело на Локомотив (София) с ценна победа над Хебър

Вижте подробности