Легендата на Локо (Сф) - Ангел Колев - сподели пред "Мач Телеграф" очакванията си за предстоящата среща на "железничарите" с Етър във Велико Търново. Той заяви, че мачът ще е на живот и смърт и за двата тима.

"Би трябвало Локо Сф да се поздрави с успех в Търново. Срещата ще бъде много трудна, защото при загуба Етър ще отпадне почти сигурно. Не, че при успех ще се спасят със сигурност, но ще имат по-добри шансове. За мен те са сред обречените, но имат надежди и още доста мачове до края.

И за нас, и за тях победата е много важна, защото ние сме в зона, която е опасна. Да се надяваме, че играчите го разбират това и ще си съберат мислите. Трябва през всичките 90 минути да играят за Локомотив! Ще бъде срамно да се борим за оцеляване. Това е немислимо. Трябва да играят и за президента, защото той от близо 10 години държи отбора и го заслужава. Никой не може да ни помогне, освен ние самите да си помогнем. При Етър напрежението е също голямо. Имаме голям шанс да вземем успеха и да дишаме по-спокойно. Положението и при двата тима е тежко и срещата ще бъде на живот и смърт! Не искам да коментирам при поражение дали е нужно Данило Дончич да си подава оставката. Тази професия е много тежка и винаги съм избягвал да си коментирам колегите", заяви Колев.

Етър - Локомотив (София) 1:2 (Развой на срещата по минути)
на живо

Етър - Локомотив (София) 1:2 (Развой на срещата по минути)

Вижте избраниците на двамата треньори