Членът на УС на Локомотив (Пловдив) - Лъчезар Димитров заяви, че той и останалите му двама колеги в него - Жулвен Радиванов и Румен Руйчев, ще вземат решението за оставката на старши треньор Александър Тунчев. Младият наставник я подаде след тежката загуба с 0:4 от ЦСКА 1948 в Бистрица, като го направи с думите, че рибата се вмирисва откъм главата.

"Към момента ще се въздържа от мнение. Бих коментирал само едно нещо - в крайна сметка отборът се управлява от Управителен съвет. Той е оторизиран да взима решения. Всичко друго, което се пише и говори, е въпрос на свободни съчинения. В момента единственото, което е юридически издържано и има стойност, е решението на Управителния съвет", сподели Димитров пред "Тема Спорт".

На въпрос решението за Тунчев до каква степен зависи от завръщането на Христо Крушарски от Бразилия, както той самият обяви, членът на УС заяви: "Това пак са интерпретации на някакви изказвания. Това са наши лични вътрешни взаимоотношения. Има действащ Управителен съвет, който може да вземе някакво решение, дали ще е след една минута, пет секунди или 10 дни, и независимо кой се връща, кой се прибира или си тръгва. Затова и в момента се въздържам от повече коментари. Пак ви казвам, единственото, което има стойност, е решението на Управителния съвет за всяко едно нещо - дали ще е за треньор, за част от екипа, дали за някакви планирани действия, инвестиция и т.н. Като документ трябва да бъде разписано от Управителния съвет".

На "Лаута" имат планове за Илко Пиргов

На "Лаута" имат планове за Илко Пиргов

Гласят го за треньор на вратарите