Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш коментира поражението с 0:1 от ЦСКА в efbet Лига. Бившият национал заяви, че е доволен от представянето на "смърфовете" и че това е бил един от най-силните мачове на неговия отбор.

"Първо искам да поздравя цялата общественост с един от най-светлите празници в България. После поздравявам феновете на двата отбора, прекланям се пред нашата публика. ЦСКА ни отбеляза гол от нищото. Можем повече, но това е пътят. Знаехме как ще играе противникът - видя се, че накарахме първият в класирането да се защитава. Мисля, че нямаха удар към нашата врата през второто полувреме. Само от резултата не съм доволен. Хората, които си дават парите за футбол, трябва да знаят, че един отбор се изгражда, а после се работи за резултатите. Виждам наведени глави, това ми показва доста, че сме надградили. В Благоевград взехме точка с безобразна игра, днес загубихме с най-добрата игра, откакто аз съм тук. Така е в живота.

Локомотив (Пловдив) - ЦСКА 0:1 в efbet Лига

ЦСКА превзе и Пловдив! "Армейците" продължават победоносния си ход

Лазар Туфегджич се превърна в герой за "армейците"

Създаваме доста положения в мачове, в които влизаме на 100% и не си мислим, че мачът ще се развие от само себе си. Качеството струва пари, наясно съм. Ние не се заблуждаваме. По-детайлно ще говоря вътре на момчетата, имаше една грешка, която трябва да бъде поправена, мен грешките не ме притесняват. Това е начинът, трябва да продължаваме, не трябва да отиваме в другата крайност.

Всички ще искат да победят Лудогорец. На полувремето им казах, че ако днес успеем да реализираме, ще направим голяма крачка - тук се сплотява семейство, изгражда се характер. Това е пътят, всеки мач трябва да излизаш на 100%. Казвал съм го много пъти - тук има някаква химия между отбор и публика, независимо кои са футболистите и кой е треньорът. Това е богатство. Публиката в момента изпреварва и отбора, и клуба. Имам картбланш от страна на ръководството, не са ми опрели пистолет в главата, че искат да победим задължително ЦСКА. Няма задължително нищо в живота. Едно дете не може да се роди и да започне да ходи, иска ни се, но не става", каза Томаш.