Сагата с привличането на нигерийски защитник в Локо (Пд) е на път да свърши в края на тази седмица, съобщава "Тема Спорт".

Централният бранител, който трябва да замени продадения Райън Бидунга ще направи втори опит да се присъедини към "черно-белите".

Както е известно, в началото на месеца той пристигна в България, но не бе допуснат да влезе в страната заради документални неуредици. Играчът опита да представи пред граничните власти само шенгенска виза, тъй като бе загубил паспорта си. Според негови представители в процедурата по издаване на нов документ вече е задействана и той ще го получи до часове, което ще му позволи да пътува за Турция, за да започне тренировки с "черно-белите". На този етап името на футболиста се пази в тайна, като за него е ясно, че е юноша на португалския гранд Порто, но сериозно име прави с изявите си в белгийския елит. В последните 6 месеца обаче не е играл заради контузия.

В момента играчът е свободен агент. Интерес към него е имало от отбори в Румъния и Втора белгийска дивизия, но след разговор с Александър Томаш той е избрал Локомотив за рестарт на кариерата си.

В същото време полузащитникът на "черно-белите" Джовани пропусна първите занимания на "смърфовете" на турска земя. Бразилецът страда от възпаление на ахилеса и поради тази причина получи почивка от наставника Александър Томаш. удариха почти 20 градуса.

Феновете на Локо (Пд) вече подготвят хореографията за дебюта на новата трибуна "Бесика"

Феновете на Локо (Пд) вече подготвят хореографията за дебюта на новата трибуна "Бесика"

Вижте повече